Dagactiviteiten

leren, werken en creëren

Sinds 1 april 2006 ontwikkelt de Lindehof dagactiviteiten voor een steeds groter wordende groep mensen met een beperking.

De Lindehof is een onafhankelijk zorgbedrijf en biedt mensen een warme en veilige plek in een mooi atelier. We werken uitsluitend met kleine groepen en een intensieve begeleiding. Deze begeleiding is nauw aangesloten op ieders behoefte en talenten.

De Lindehof is een zorgbedrijf waar je creativiteit gestimuleerd en je zelfredzaamheid vergroot wordt. In het atelier maken we handgemaakte producten welke verkocht kunnen worden. We werken op bestelling.  Ook worden cliënten betrokken bij dagelijkse activiteiten zoals: koffie zetten, koken, boodschappen doen enz. Wij beschikken over een kloofmachine en werken graag met stookhout.

Vanuit de groep (jong)volwassen cliënten is een klussendienst ontstaan. Deze enthousiaste groep timmert bloembakken en vogelkooien. Ook kunnen deze cliënten helpen uw stookhout te kloven, thuis te brengen en te stapelen.
Op verzoek brengen wij afval naar de stort.

 

Openingstijden dagactiviteiten: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur. Andere tijden in overleg.